Sermaye Piyasası ve Ticaret Hukuku - Program Yapısı

Sermaye Piyasası ve Ticaret Hukuku Tezli Yüksek Lisans Programı kapsamında 8 ders, seminer ve tez çalışmaları yer almaktadır. Alan seçmeli dersler öğrencilerin kendi istekleri doğrultusunda kariyer planlamalarına uygun alanlarda uzmanlaşmalarına yönelik geniş bir yelpazede sunulmaktadır.

Programın süresi ise 4 ile 6 yarıyıldır. Altıncı dönem sonu itibariyle programı tamamlayamamış olan öğrenciler öğrencilik haklarını kaybederler.

Dersler, hafta içi akşam 19:00-22:00 saatleri arasında yapılmaktadır. Dönem itibariyle seçilmiş bulunan ders sayısı kadar haftalık ders bulunmaktadır. Dersler Beşiktaş Kampüsünde gerçekleşmektedir.

Sermaye Piyasası ve Ticaret Hukuku Yüksek Lisans programı dahilinde öğrencilerin akademik eğitim planlarının yanı sıra, Bahçeşehir Üniversitesi’nin IGUL biriminin gerçekleştirdiği, farklı ve özerk temalı hukuk konferanslarına katılarak akademik gelişim gösterebilmelerine olanak sağlanır.