Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi

Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi, öğrencilerin bireysel, sosyal ve akademik gelişimlerini desteklemeyi, bu amaçla öğrencilere üniversite hayatlarına uyumu kolaylaştıracak becerileri kazandırmayı hedefler.

Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM), Öğrenci Dekanlığı’na bağlı olarak hizmet veren bir birimdir. PDRM Ofisi Beşiktaş Ana Kampüs’te (Güney Kampüs) yer almakta ve ilgili Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi ofisinde uzman psikologlar görev yapmaktadırlar.

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen tüm hizmetler ücretsizdir. Tüm ofislerde randevu sistemiyle çalışılmaktadır.

Sitemizden Bahçeşehir Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi’nde verilen hizmetler, işleyiş, merkez çalışanları ve başvurular hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bilgi ve Randevu içinpdrm@dso.bau.edu.tr

PDRM Ofis : Beşiktaş Ana Kampüs’te (Güney Kampüs) ve Kemerburgaz Future Kampüs'te yer almakta

PDRM OfisBahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Güney Kampüs D Blok 1.kat

PDRM Ofis: Bahçeşehir Üniversitesi Kemerburgaz Future Kampüs K Blok 608