İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Geleceğin Finans ve Muhasebe Profesyonelleri ve ACCA Semineri

''Geleceğin finans ve muhasebe profesyonelleri ve ACCA" konulu katılım sertifikalı seminere davetlisiniz. Detalı bilgi için tıklayınız.

2020-12-02

DHL: Tekno Lojistik

LOJİSTİK ÖĞRENCİLERİMİZ DHL TEKNOLOJİSTİK FİKİR YARIŞMASINDA FİNALDE! Detaylı bilgi için tıklayınız.

2020-11-25

Alacak Yönetimi ve Kredi Riski Semineri

Moderatörlüğünü Dr. Selda EKE'nin yapacağı "Alacak Yönetimi ve Kredi Riski" konulu seminere tüm öğrencilerimiz davetlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

2020-11-11

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Hibrit Eğitim Planlaması

BAU İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi 2020 – 2021 Akademik yılında planan hibrit eğitim planlaması hakkındaki detaylı bilgi için tıklayınız.

2020-09-15

BAU POLSIR "Mezunlardan Dinleyin" Serisi 4: Sosyal Bilimler ve Araştırma

Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünün düzenlediği "Mezunlardan Dinleyin" serisinin dördüncü bölümünde sosyal bilimler araştırmalarında görev alan mezun öğrencilerimiz kendi deneyimlerini aday öğrencilerimizle paylaştılar. İzlemek için tıklayınız.

2020-08-17

BAU POLSIR "Mezunlardan Dinleyin" Serisi 3: Özel Sektör ve Medyada Kariyer

Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünün düzenlediği "Mezunlardan Dinleyin" serisinin üçüncü bölümünde özel sektör ve medyada çalışan mezunlarımız kendi deneyimlerini aday öğrencilerimizle paylaştılar. İzlemek için tıklayınız.

2020-08-14

BAU POLSIR "Mezunlardan Dinleyin" Serisi 2: STK'larda Kariyer

Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünün düzenlediği "Mezunlardan Dinleyin" serisinin ikinci bölümünde sivil toplum kuruluşlarında çalışan mezunlarımız kendi deneyimlerini aday öğrencilerimizle paylaştılar. İzlemek için tıklayınız.

2020-08-13

İşletme ve Yönetim Bilimleri Eğitiminde Dijital Dönüşüm Webinarı

12.08.2020 tarihinde saat 14:30'da İşletme ve Yönetim Bilimleri Eğitiminde Dijital Dönüşüm konusu, Doç. Dr. Elif YOLBULAN OKAN moderatörlüğünde değerli Rektörümüz Prof. Dr. Şirin KARADENİZ ve Sayın Prof. Dr. Nükhet VARDAR ile konuşulacaktır. Zoom linki için lütfen tıklayınız..

2020-08-12

BAU POLSIR "Mezunlardan Dinleyin" Serisi 1: Akademik Kariyer

Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünün düzenlediği "Mezunlardan Dinleyin" serisinin ilk bölümünde akademik kariyer tercihinde bulunan mezunlarımız kendi deneyimlerini aday öğrencilerimizle paylaştılar. İzlemek için tıklayınız...

2020-08-12

Pandemi Döneminde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Webinarları

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünün pandemi döneminde düzenlemiş olduğu webinarlar için lütfen tıklayınız.

2020-07-31

Pandeminin Sosyolojik Etkileri Webinar Serisi

Bahçeşehir Üniversitesi İİSBF Sosyoloji Bölümü COVID dönemine ilişkin ekonomik gelişmeleri tartıştılar. Seminer serisi için lütfen tıklayınız.

2020-07-30

BAU İİSBF Webinarları

Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi pandemi döneminde birçok webinar düzenledi. Webinarlara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2020-07-21