İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Pandemi Döneminde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Webinarları

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünün pandemi döneminde düzenlemiş olduğu webinarlar için lütfen tıklayınız.

2020-07-31

Pandeminin Sosyolojik Etkileri Webinar Serisi

Bahçeşehir Üniversitesi İİSBF Sosyoloji Bölümü COVID dönemine ilişkin ekonomik gelişmeleri tartıştılar. Seminer serisi için lütfen tıklayınız.

2020-07-30

BAU İİSBF Webinarları

Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi pandemi döneminde birçok webinar düzenledi. Webinarlara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

COVİD Döneminde Ekonomik Gelişmeler

Bahçeşehir Üniversitesi İİSBF Ekonomi Bölümü COVID dönemine ilişkin ekonomik gelişmeleri tartıştılar. Seminer serisi için lütfen tıklayınız

Pandemi Döneminde Psikoloji

Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAU-PUAM) pandemi dönemine ilişkin düzenledikleri seminer serisi için lütfen tıklayınız

İşletme Bölümü ACCA Tarafından Akredite Edilmiştir

Öğrencilerimizi global bir kariyere hazırlamak üzere İşletme bölümü uluslararası bir kuruluş olan ACCA tarafından akredite olmuştur.

2020-02-14

Mezunlarımız ve Öğrencilerimiz BAU’yu Gururlandırmaya Devam Ediyor

BAU İİBSF bünyesinde bulunan ve bulunmuş öğrencilerimiz hem mezun olduktan sonra hem lisans eğitimleri sırasında edindikleri başarılar ile BAU'yu gururlandırmaya devam ediyor.

2020-01-29

“İBB: Vatandaş 360 Derece, Büyük Veri Analizi için Yol Haritası: Hedefler ve Talep Edilen Veri” Projesi İmzalandı

BAU İİSFB Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nilüfer Narlı ve bölüm asistanı Ayşe Yılmaz Erten, Psikoloji bölüm başkanı Dr. Bahar Tanyaş ile beraber, IBB ile imzaladıkları protokolle, İstanbul’un akıllı ve sürdürülebilir bir kent olması yolunda önemli bir adım atıldı.

BAU İİSBF Akademisyenlerinin Yayın ve Araştırma Haberleri

BAU İİSBF Akademisyenleri eğitim öğretimdeki başarılarıyla yetinmiyor, kendilerini geliştirmeye ve isimlerini duyurmaya devam ediyor.

2020-01-29

İİSBF'nin Katkılarıyla Pazarlama Dünyasının Değerlendirildiği Pazarlama Paneli Düzenlendi

Capital Dergisi En Başarılı 30 Pazarlama Yöneticisi haberinden yola çıkarak, 2019 pazarlama dünyasını değerlendirmek ve 2020 projeksiyonlarını konuşmak üzere bir panel düzenlendi.

2019-12-25

Business and Economics (GLOBE2019) Kapsamında Doktora Kolokyumu Gerçekleştirildi

Üniversitemizde düzenlenen Global Conference on Business and Economics (GLOBE2019) kapsamında Fakültemiz Doktora Kolokyumu gerçekleştirildi.

2019-10-04

Prof. Dr. Asaf Savaş AKAT'ın Katılımlarıyla İlk Ders Etkinliği Gerçekleştirildi

2019 -2020 Akademik yıl açılış dersini Prof. Dr. Asaf Savaş AKAT gerçekleştirdi.

2019-09-26