İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Haberler

Fakültemiz Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Tanyaş, "ayrımcılık olgusu" ile İlgili Çalışmasını Şalom'a Değerlendirdi.

Fakültemiz Psikoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Tanyaş, İstanbul´daki Hıristiyan, Yahudi ve Alevi gençlerin ayrımcılık olgusunu nasıl deneyimlediklerine ve nasıl tepki verdiklerine yönelik çalışmasını Şalom’a anlattı. Röportajın tamamını okumak için tıklayınız.

2021-12-16

Fakültemiz Siyaset Bölümü ve Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı ve CIFAL İstanbul Direktörü Prof. Dr. Ebru Canan Sokullu Milliyet'e konuştu!

Prof. Dr. Ebru Canan Sokullu, toplumsal cinsiyet eşitliği ile projelerini Milliyet'e anlattı. Röportajın tamamı için tıklayınız.

2021-12-07

BAU Bridge Programları Sertifika Töreni, Fakülte Dekanımızın Katılımı ile Gerçekleştirildi!

Sertifika Töreni ile ilgili bilgilere ve etkinlikten karelere ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2021-11-16

BAU İİSBF BRIDGE Sertfika Programlarına Bu Yıl Yenilerini Ekledik!

Başvuru linki ve detaylar için lütfen tıklayınız.

2021-11-04

Dekanımızın Mesajı

Videoyu izlemek için tıklayınız.

2021-08-04

İİSBF'de Mezuniyet Coşkusu: Dekanımız Mezunlara Seslendi

Mezuniyetten fotoğraflar ve Sayın Dekanımız Prof. Dr. Yavuz Günalay'ın konuşması için tıklayınız.

2021-08-02

Geleceğin Pazarlama Profesyonellerine Yönelik "The Crossroads of Marketing&Technology" Çok Yakında Başlıyor!

09-22 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek programın detayları ve linki için tıklayınız.

2021-08-02

Geçmişten Geleceğe Markalaşmak Eğitim Programı

Program detayı ve fotoğraflarına ulaşmak için tıklayınız.

2021-07-29