Konservatuvar

BAU Konservatuvar Özel Yetenek Sınavı Başvuruları Başladı!

BAU Konservatuvar Sahne Sanatları ve Müzik bölümleri Özel Yetenek Sınavları başvuruları 21 Haziran - 25 Temmuz tarihleri arasında devam edecek. Detaylar için tıklayınız.

2022-06-02

BAU Konservatuvar Sanat Festivali Başlıyor

BAU Konservatuvar, yazı sanat festivali ile karşılıyor! 2021-2022 akademik yılı boyunca Pera Yerleşkesine sanatsal çalışmalarıyla can veren Konservatuvar öğrencileri için heyecan ve hünerlerini bütün sanatseverlerle paylaşıyor.

2022-06-02

BAU'da İTÜ TMDK Korosu Konseri Gerçekleşti

BAU Konservatuvar ev sahipliğinde Bahçeşehir Üniversitesinde İ.T.Ü Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı korosu repertuvarını müzikseverler ile paylaştı.

2022-05-17

BAU Pera Sahne'de “Derin Köklerin Sesi” Konseri Gerçekleşecek

BAU Konservatuvar Ümit Tokcan Folkor Araştırma ve Uygulama Birimi’nin ilk konseri olan “Derin Köklerin Sesi” 18 Mayıs Çarşamba saat 20:00’da BAU Pera Sahne’de gerçekleşecek.

2022-05-12

"Anadolu Müziği'nin İzini Sürmek" Çevrimiçi Paneli Gerçekleşti

"Geçmişten Günümüze Anadolu Müziğini’ nin İzini Sürmek: Türkiye'de Halk Müziğinin Tarihsel Süreçte Değişimi ve Dönüşümü" konulu çevrimiçi paneli gerçekleşti.

2022-04-27

BAU Konservatuvar Tarafından Düzenlenen Caz Haftası Başladı

BAU Konservatuvar’ın caz haftası olarak coşkusunu bütün haftaya yaydığı 30 Nisan Dünya Caz Günü etkinlikleri başladı.

2022-04-27

“Transformation of the Industry in a Brand New Normal" Kitabı Yayımlandı

BAU Konservatuvar ve BAU İletişim Fakültesi işbirliğiyle “Transformation of the Industry in a Brand New Normal: Media, Music and Performing Arts” kitabı yayımlandı.

2022-04-21

Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu İlk Oyununu Sahneliyor

Bahçeşehir Koleji Çocuk ve Gençlik Tiyatrosu, BAU Konservatuvar'ın da katkılarıyla, ilk oyunları "Denizi Duydun Mu?"yu sahneliyor.

2022-04-20

“Michael Chekhov Oyunculuk Tekniği” Atölyesi Düzenlendi

Michael Chekhov International School ve Michael Chekhov Studio Hamburg’un Sanat Direktörü Ulrich Meyer-Horsch BAU Pera Sahne'de “Michael Chekhov Oyunculuk Tekniği” üzerine bir atölye düzenledi.

2022-04-12

BAU Pera Sahne'de Dünya Tiyatro Günü Kutlandı

BAU Pera Sahne'de 3 gün boyunca 27 Mart Dünya Tiyatro Günü kutlandı.

2022-04-03

Aşık Veysel'i Anma Konseri

Âşık geleneğinin son büyük temsilcilerinden büyük usta Âşık Veysel “Sınıftan Sahneye” serisinin ilk konseriyle Pera Sahne’de anıldı.

2022-04-02

BAU Konservatuvar “Beethoven’ı Anlatmak” Konseri Düzenlendi

Beethoven’ın başyapıtlarına ilham olan anlar ve anılar, BAU Konservatuvar’ın düzenlediği konserde bir araya geldi.

2022-03-28