BAU “Netflix Dizi Senaryosu Yazarlığı” Dersi Başvuru Sonuçları Açıklandı

Netflix - Dizi Senaryosu Yazarlığı dersi başvuru sonuçları açıklandı, detaylar için tıklayınız.

2022-09-24

Çizgi Film ve Animasyon 2022 Özel Yetenek Sınav Sonuçları Açıklandı

Sonuçlar ve kayıt tarihlerini öğrenmek için lütfen tıklayınız.

2022-08-04

Cats and The Other Lives Oyunu Ekibi Gamescom’u Ziyaret Ediyor

BAU İletişim öğrencilerinin katılımıyla çalışmalarını tamamlanan ve oyuncuların beğenisine sunulacak olan Cats and The Other Lives ekibi Gamescom’u ziyaret ediyor.

2022-07-19

BAU'lu Öğrenciler Saraybosna Film Festivali'nde!

BAU’lu öğrenciler Saraybosna Film Festivali’nde yer alacak yılın önemli seçkilerini görmek üzere yola çıkıyor. 12-20 Ağustos tarihleri arasında festivale katılmak ve bir derse sayılacak bu deneyimi yaşamak isteyen öğrenciler 23 Temmuz 2022’ye dek başvuru yapabilir.

2022-07-18

BAU Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Özel Yetenek Sınavı Başvuruları Başladı

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon bölümü özel yetenek sınavı başvuruları başladı!

2022-07-09

BAU İletişim Öğrencileri Berlinale Kış Okulu'nda!

BAU iletişim öğrencileri ünlü film yapımcılarının son filmlerinin prömiyerlerini izleyebilecekleri, en büyük Avrupa film pazarı olan EFM'yi keşfedebilecekleri, uluslararası film profesyonelleri tarafından öğretilen masterclass'lara ve atölyelere katılabilecekleri Berlinale Kış Okulu'nda!

2022-06-19

BAU Kısaları Cannes Film Festivali’nde!

Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından üretilen kısa filmler, her yıl olduğu gibi bu yıl da Cannes Film Festivali Kısa Film Köşesi’nde festival katılımcıları ile buluştu.

2022-05-30

BAU’da Kısa Film Maratonu Sona Erdi

Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü tarafından ikincisi gerçekleştirilen ve liseli aday öğrencilere ilk kısa film çekme deneyimi aktarımını amaçlayan Film Jam etkinliği sona erdi.

2022-04-19

BAU Kısaları Cannes'a Gidiyor

Bahçeşehir Üniversitesi & Cannes Short Film Corner iş birliği güçlenerek devam ediyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da BAU Sinema ve TV Bölümü öğrencilerinin kısa filmleri Cannes Kısa Film Köşesi'nde gösteriliyor.

2022-03-28

ANİM.İST Festivali Gerçekleşti

İstanbul'un animasyon festivali ANİM.İST gerçekleşti.

2022-03-17

BAU Certificate of Expertise

Detaylar için tıklayın

2022-03-10

DaVinci Resolve Uygulama Atölyesi ve Eğitim Programı Başladı

Film endüstrisinin post prodüksiyon uzmanları Bahçeşehir Üniversitesi’nde yetişiyor!

2022-03-10