Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi

Capstone Projesi IEEE Konferansı'ndan Kabul Aldı

BAU Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz Esma Kökten ve Bahadır Çalışkan'ın geçen dönem yapmış oldukları Capstone projesinden hazırlanan"IEEE Microwave Theory and Techniques in Wireless Communications MTTW'20" adlı IEEE konferansından kabul alan çalışma, öğrencilerimiz tarafından başarıyla sunuldu.

2020-10-08

BAUROV Takımı Teknofest'e Damgasını Vurdu

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin oluşturduğu BAUROV Takımı bu sene Gaziantep’de düzenlenen "Teknofest 2020 İnsansız Su Altı Sistemleri" yarışmasında 1. olmaya hak kazandı.

2020-10-05

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Hibrit Eğitim Planlaması

BAU Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi 2020 – 2021 Akademik yılında planan hibrit eğitim planlaması hakkındaki detaylı bilgi için tıklayınız

2020-09-15

2019-2020 Akademik Yılı Capstone (Bitirme) Projesi Kitapçığı

2019-2020 Akademik Yılı Capstone (Bitirme) Projelerinin Kitapçığı oluşturulmuştur.

2020-09-01

BAU Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğrencilerimizin Başarısı

TUBİTAK 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları kapsamında Bahçeşehir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizin iki projesi İstanbul bölge birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve danışman hocaları Doç.Dr. Gül Tekin Temur'u tebrik ederiz.

2020-08-31

BAU İşletme Mühendisliği Öğrencisi ASEM Konferansı'nda

Ekim ayında gerçekleşecek olan Uluslararası ASEM Konferansı kapsamında düzenlenen "Girişimcilik" ana konulu öğrenci vaka yarışması ekibinde, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencimiz Esra Okumuş Türkiye'yi temsil edecektir.

2020-08-31

BAU Biyomedikal Mühendisliği Öğrencisi  Heidelberg Üniversitesi'ne Kabul Aldı

BAU Biyomedikal Mühendisliği Öğrencisi Heidelberg Üniversitesi'ne Kabul Aldı

Bahçeşehir Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği 2020 mezunumuz Uğur Can Ayaz, Heidelberg Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği Yüksek Lisansı'na kabul aldı

2020-08-10

BAU Biyomedikal Mühendisliği Öğrencisi Liege Üniversitesi'ne Kabul Aldı

Bahçeşehir Üniversitesi Biyomedikal Mühendisliği 2020 mezunumuz Eylül Erensoy, Liege Üniversitesi, Biyomedikal Mühendisliği Yüksek Lisansı'na kabul aldı.

2020-08-10

BAU MBG Mezunumuz Stefania Basco,University College Dublin, Tıp Fakültesi’nden kabul aldı

BAU Moleküler Biyoloji ve Genetik 2020 mezununuz Stefania Basco,University College Dublin, Tıp Fakültesi’nden kabul aldı. Stefania’yı yürekten kutluyoruz.

2020-08-08

INDUSTRY SUMMIT “COVID-19 Impact on Business”

Bahçeşehir Üniversitesi, M.I.T ve Make Impact Consortium ortaklığıyla düzenlenecek olan “Industry Summit” çevrimiçi etkinliği 6 Ağustos 2020'de düzenlenecek. Etkinlikte katılımcı firmalar, COVID-19 Döneminin iş dünyasına etkilerini ve deneyimlerini paylaşacak.

2020-08-05

The 4th International Conference on Intelligent Decision Science (IDS-2020)

Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafında düzenlenecek olan "The 4th International Conference on Intelligent Decision Science (IDS 2020)" adlı uluslararası konferans 7-8 Ağustos 2020 tarihlerinde düzenlenecektir.

2020-07-29

Dekanımız Prof.Dr. Nafiz Arıca'dan Aday Öğrencilerimize Mesaj

Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nafiz Arıca'nın Aday Öğrencilerimize Mesajı

2020-07-27