Eğitim Bilimleri Fakültesi

Koronavirüs: Düşünce Sistemimiz, Bilişsel Çarpıtmalar ve Psikolojik Bağışıklık

Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Özlem KARAIRMAK tarafından hazırlanan Düşünce Sistemimiz, Bilişsel Çarpıtmalar ve Psikolojik Bağışıklık başlıklı çalışmalara ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2020-04-10

"Yarınımı Yaratıyorum" Seminerleri Güz Dönemi Başlıyor

BAU Eğitim Bilimleri Fakültesi "Yarınımı Yaratıyorum" Seminerleri Güz Dönemi başlıyor.

2020-02-21

BAU PDR Gezici Psikolojik Danışma ve Destek Merkezi ile Deprem Bölgesinde

Bahçeşehir Üniversitesi, depremin ardından bölgedeki durumu gözlemlemek ve gerekli eylemleri tespit etmek amacıyla oluşturduğu Gönüllü Çalışma Grubu ile Elazığ'a gitti.

2020-01-31

Yarınımı Yaratıyorum Seminer Serisi "Sunum Teknikleri"

BAU EBF “Yarınımı Yaratıyorum” seminer serisinin son konusu, “Sunum Teknikleri” olacaktır. Seminer, üniversite dışından da konuya ilgi duyan katılımcılara açıktır ve ücretsizdir. Seminere kayıt için lütfen tıklayınız

2019-12-11

BAUSTEM Çevrimiçi STEM Dersleri Kayıtları Başlamıştır

Bahçeşehir Üniversitesi BAUSTEM Merkezi bünyesinde yürütülen Bütünleşik Öğretmenlik Bilgi ve Becerileri Projesi STEM Lider Öğretmen Mesleki Gelişim Programı kapsamında, Ekim - Kasım 2019 döneminde öğretmen ve öğretmen adaylarına yönelik Çevrimiçi STEM dersleri verilecektir.

2019-09-02

PISA Eğitim Direktörü Schleicher Bahçeşehir Üniversitesi Yayınları'ndan Çıkan Kitabını Tanıttı

PISA Eğitim Direktörü Schleicher Bahçeşehir Üniversitesi Yayınları'ndan çıkan '21. Yüzyılda Okul Sistemi Nasıl Kurgulanmalı' kitabının tanıtımı için Bahçeşehir Üniversitesi'nde bir basın toplantısı yaptı.

2019-08-28

BAU Robot yazılım ve Yapay Zeka Şirketi UiPath ile El Sıkıştı

Bahçeşehir Üniversitesi, robot yazılım ve yapay zeka şirketi UiPath ile bir iş birliği anlaşması imzaladı.

2019-07-19

Bahçeşehir Üniversitesi Öğrenme ve Öğretme Uygulama ve Araştırma Merkezi Kuruldu

Merkez, planlayacağı eğitim ve destek çalışmaları aracılığıyla BAU’da öğrenenler, öğretenler ve öğrenme ortamının süreki gelişmesi ve iyileşmesine katkıda bulunmayı ve yapacağı araştırmalar ve çalışmalarının sonuçlarını topluma aktarmayı amaçlıyor.

2019-04-18

Eğitim Bilimleri Fakültesi'nin 3 Programı Akredite Edildi

Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi’nin üç lisans programı EPDAD Eğitim Fakülteleri Eğitim Programları Akreditasyon Kurulu tarafından akredite edildi.

2019-04-05

"Okul Öncesi Eğitimde Farklı Yaklaşımlar" Tartışıldı

Bahçeşehir Üniversitesi ve Uğur Okulları işbirliğiyle Türkiye genelinde 3 farklı ilde "Okul Öncesi Eğitimde Farklı Yaklaşımlar Sempozyumu'nu gerçekleştiriyor.

2019-03-28

Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretmen Adayları Okullarla Buluştu

Öğrenciler, katılımcı okullar hakkında bilgi edinme, okul yöneticileri ile tanışma ve onlara kendilerini ifade etme ve BAU EBF’nin kendilerine kattığı kazanımları gösterme imkânı buldular.

2019-03-08

Eğitim Bilimleri Fakültesi 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

23 Kasım Cuma Günü Eğitim Bilimleri Fakültesi ailesi olarak değerli akademisyenlerimiz ve geleceğin öğretmenleri olan öğrencilerimiz ile birlikte 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama törenini gerçekleştirdik.

2018-11-26