"Sporcu Sağlığına Multidisipliner Bakış Paneli" Gerçekleştirildi

"Sporcu Sağlığına Multidisipliner Bakış Paneli" 8 Haziran 2022 Pazartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüs B Konferans Salonu'nda başarıyla gerçekleştirildi.

2022-06-08

"Sağlık Sektörünün Mevcut Durumu ve Geleceği Paneli" Gerçekleştirildi

"Sağlık Sektörünün Mevcut Durumu ve Geleceği Paneli" 6 Haziran 2022 Pazartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüs B Konferans Salonu'nda başarıyla gerçekleştirildi.

2022-06-07

Almanya'da Uygulamalı Eğitimlerini Gerçekleştiren Öğrencilerle Görüşme

2021-2022 bahar döneminde uygulamalı eğitimlerini Almanya'da yapan öğrencilerimizin geri bildirimleri, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Fatma ETİ ASLAN ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Gökay KURTULAN tarafından alındı.

2022-06-07

"Sağlık Sektörünün Mevcut Durumu ve Geleceği Paneli" & “Sporcu Sağlığına Multidisipliner Bakış Paneli”

6 Haziran 2022 Pazartesi: “Sağlık Sektörünün Mevcut Durumu ve Geleceği Paneli” & 8 Haziran 2022 Çarşamba: “Sporcu Sağlığına Multidisipliner Bakış Paneli”

2022-05-23

“Hemşirelikte Bilgi Güncelleme Sempozyumu” Van’da Gerçekleşti

İkinci kez düzenlenen “Hemşirelikte Bilgi Güncelleme Sempozyumu” Van’da gerçekleşti

2022-05-21

Hemşirelikte Bilgi Güncelleme Sempozyumu II

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi & Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi işbirliği ile "Hemşirelikte Bilgi Güncelleme Sempozyumu II"

2022-05-11

"Dil ve Konuşma Terapisinde Teknoloji Zirvesi" Gerçekleştirildi

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümünün düzenlediği "Dil ve Konuşma Terapisinde Teknoloji Zirvesi" 09 Mayıs 2022 Pazartesi günü Bahçeşehir Üniversitesi Güney Kampüs'te gerçekleşti.

2022-05-10

Dil ve Konuşma Terapisinde Teknoloji Zirvesi

Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü 9 Mayıs 2022 tarihinde "Dil ve Konuşma Terapisinde Teknoloji Zirvesi"ni gerçekleştirdi.

2022-04-22

Summer Education Program in Germany

A summer training program has been prepared in cooperation beetween Faculty of Health Sciences, BAU Global and Medufication lnternational GmbH for you to practice professionally and at the same time receive German language training in the 2022 Summer Term.

2022-04-20

Pakistan Lahore Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı'ndan Ziyaret

Pakistan Lahore Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr Syed Amir Gilani, 15.04.2002 tarihinde BAU Sağlık Bilimleri Fakültesini ziyaret etti.

2022-04-18

Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencilerimizle Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ni Ziyaret Ettik

Yüksek Lisans ve Doktora Programı öğrencilerimiz ile Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi ziyaretini gerçekleştirdik.

2022-04-01

Hemşirelikte Kariyer Yönetimi ve Klinik Basamaklandırma

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü'nün Kariyer Günleri kapsamında düzenleyeceği etkinlik 5 Nisan 2022 Salı günü saat 18:30'da Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecek.

2022-03-25